Cégeknek

IMG_1373Céglogózott bonbondobozok, logózott szalagok

Partnereink részére tudunk saját logóval prégelt dobozt és/vagy szatén szalagot nyomtatni. Több szín verzió (pl.: fekete, barna, fehér stb.) és logó nyomat (pl.: arany, ezüst, fekete stb.) közül tudnak választani kedves megrendelőink. Szalagot több széleségben és számtalan szín változatban tudunk készíttetni. Választható méretek zárt dobozok közül: 4, 5, 9, 10, 12, 20, 24 (fiókos), 35, 45 szemes dobozok; ablakos dobozokból: 6, 12, 18 szemes dobozok. Kérjük, hogy a minimális mennyiségekről és az átfutási határidőről minden esetben érdeklődjenek márkaboltunkban. Korábbi referenciáink a teljesség igénye nélkül: MVM, IBUSZ, Szentkirályi Ásványvíz, NESS Hungary, Profession, Biggeorge Property, Marso…

Csoki sziget

cegeknekCéges rendezvényekre manufaktúránk kitelepülve „csoki szigetet” hoz létre, amelyen bemutatjuk saját készítésű bonbonjainkat, csokoládéinkat, kérés esetén egy rövid „Csokoládé története” előadás keretén belül. Lehetőség van prémium kategóriás, terület és ültetvény szelektált csokoládék kóstoltatására is. Tudunk extrém bonbonkóstolót is tartani, az újdonságra nyitott gourmet közönségnek. Ez a kalandozás a nem hagyományos ízesítésű termékeinkkel történik. A tandoorimasalás csokoládénk, vagy a libatepertős bonbonunk az esetek nagy többségében sikert szokott aratni. Javaslunk még helyszíni forrócsokoládé készítést is látvány „csokoládéfőző géppel”. Az igazi friss tejszínnel és 64 %-os csokoládé forgáccsal készülő forró csokoládénk, kedvelt itala a rendezvényeknek.

Csokoládé szökőkút

Akár családi, akár céges rendezvények fő látványeleme lehet a csokoládé szökőkút. Manufaktúránktól lehetőség van bérelni eredeti olasz 5 szintes (6-10 kg-os) csokoládé szökőkutat csokoládéval, mártogatni valókkal (idény és aszalt gyümölcsök, pillecukor, piskóta stb.) együtt. A helyszínre kitelepülve üzemeltetjük, kóstoltatjuk is az édeni finomságokat.

Bor és csokoládé összekóstolása, Nemes Ízek Házassága

Új szolgáltatásunk a magyar minőségi borok összekóstolása a különböző kakaó szárazanyag tartalommal bíró, más-más területekről származó csokoládékkal. Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök, okleveles borbíráló segítségével megismerhetjük a csokoládé és a bor közötti harmónia apró finomságait, szépségeit. Megtapasztalhatjuk ennek a két nemes fermentált terméknek a házasításával létrejövő új ízharmóniákat.Egyedi igény esetén tudjuk magyar extra prémium brandyvel is összekóstolni termékeinket. Csendes Zsolt párlatmester segítségével ez is egy nagyon izgalmas kalandozás lehet a Nemes Ízek Házassága sorozatunkban.

 

Gastro nyomtatás

Már tudunk ételfestéket használva, gasztro nyomtatni is manufaktúránkban. Kétféle bonbon méretre (kör, illetve téglalap) és névjegykártya méretű csokitáblára tudunk közel fényképminőségben nyomtatni. Céges megrendelőink szeretik viszontlátni céges logójukat az ajándékba adott bonbonok tetején. Kérjük, hogy itt is informálódjanak a minimális rendelési mennyiségekről és a várható elkészítési határidőről.

Csokoládé / bonbon készítő alap tanfolyam – céges csapatépítő

Kisebb csoportoknak – maximum 10 fő – lehetőség van műhelyünkben egy kicsit csokival foglalatoskodni. Az első elkészített csokoládé tábla, vagy töltött bonbon „testet öltésének” folyamata mindenkit inspirál és egy jó közösségben még külön izgalmas is. Baráti társaságok, céges kollektívák nagyon kedvelik ezt a modulunkat is. A modul zárómomentuma az elkészített termékek közös elfogyasztása, persze van mód a hazavitelre is.

Keressen minket elérhetőségeinken és mi megvalósítjuk elképzeléseit!

 

Céges adataink:

Adószám: 12447651-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-196580
FELIR: AA3441271

(2015. január 1-jétől csak a FELIR azonosítóval rendelkező vállalkozóktól lehet a 2008. évi XLVI. törvény hatálya alá eső termékeket – így a csokoládét is – vásárolni, illetve további értékesítésre, szállításra és tárolásra átvenni. Azaz csak hivatalos csokoládé készítőtől vásároljanak, a romantikus „otthoni hobbi gyártóktól” származó termékek nem vehetnek részt a hazai kereskedelemben. Minden esetben bizonyosodjon meg a FELIR szám valódiságáról itt: http://portal.nebih.gov.hu/web/guest/felir-kereso)